Blir Chelsea-spiller. (foto: juventus)

Chelsea var italiensk med Antonio Conte ved roret. Nå er London-klubben i ferd med å «italisere» seg ytterligere.

Italisere er selvfølgelig ikke et ord, men vi syntes det beskriver godt prosessen hos Chelsea. Maurizio Sarri kom til slutt inn som trener, og bidro sikkert aktivt til at Chelsea snøt Manchester City for Napoli-spilleren Jorginho.

Les: Manchester City ble rundlurt!

Nå ser det ut som Sarri ikke er helt mett på tilsig av italienske spillere. Ifølge Goal forberedes et bud på et stort midstopper-talent, Juventus-spilleren Daniele Rugani.

Fortjener mer spilletid. (foto: juventus)

Den italienske landslagsspilleren er et Juventus-produkt som startet sin profesjonelle karriere for fem år siden på utlån til Serie B. Her hjalp han Empoli til avansement til Serie A og ble kåret til årets spiller i nest øverste divisjon.

Rugani vokste med oppgavene, og hans defensive styrke gjorde ham i 2015 fortjent til plass all star-laget i Serie A. Dermed hentet Juventus unggutten sin tilbake, hvor han de siste tre årene har fått med seg i underkant av 100 kamper for moderklubben.

Chelsea har tidligere sendt over bud på spilleren, men fikk det i retur fra Torino. Nå har Sarri jekket opp det tidligere budet med 96 millioner, noe som bringer oss opp i 484 millioner kroner.

Gjør alt for å føle seg hjemme i Chelsea. (foto: chelsea)

På tross av 23-åringens udiskutable talent, har Rugani slitt med å gjøre seg fortjent til spilletid hos Juventus i den knalltøffe konkurransen på midtstopper-plassen.

Alt taler for at «italiseringen» fortsetter hos Chelsea. Om det vil hjelpe klubben er et annet spørsmål.

Les: Det siste om Chelsea

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds