Hvor er du Paulo?

Ronaldo er – Ronaldo. Juventus-manageren smiler fornøyd når han ser den fysiske formen til 35-åringen ute på treningsfeltet, halvannen uke før klubben skal fortsette jobben mot Serie A-tittel. Nå er det bare én ting som mangler med superstjernen.

At han også fungerer sammen med Paulo Dybala.

Argentineren har vært i Torino siden 2015 og var vel strengt tatt tiltenkt rollen Ronaldo fikk servert da han ble overtalt til overgang fra Real Madrid i 2018.

Les: Bekreftet: City vant kampen mot Barcelona og United

Etter en nesten-exit det siste året for Dybala, har Juventus nå bestemt seg for å slutte å rote og heller bruke energien på å matche de to stjernene.

-Dybala er en fenomenal spiller. Det viktige er å få ham og Cristiano til å fungere sammen på banen. Det er ikke lett å få dem til å spille sammen. Men når to spillere med kvaliteter som gjør at de kan gjøre forskjell når det måtte være, da må resten av laget tilpasse seg, sier Maurizio Sarri til klubbens hjemmeside.

Les på Popidol: Gorillaz har med seg Octavian på ny låt

Et uløselig problem, Sarri?

-Det er deilig å ha den slags problemer, avslutter Sarri lurt.

Lazio henger i shortsene til Juventus med bare ett poeng bak i Serie A. På tide for Sarri å hente frem det ubrukte våpenet Ronaldo + Dybala = magi.

Les: Det ruller inn med skader hos Everton før Liverpool-kampen