Mye gikk bra i Ronaldos første sesong, men dessverre ikke nok for Allegri. (foto: juventus, twitter)

34-åringen ble hentet til Torino for å strø Champions League-tryllestøv over Juventus. To kamper mot Ajax senere, er Juventus ute. Og denne gangen tidligere en vanlig.

Cristiano Ronaldo har spilt semifinaler i det øverste selskapet hver eneste gang de siste ni sesongene, med tre trofeer på rad før han meldte seg ut av Real-troppen.

Betyr dette at prosjekt Ronaldo har vært mislykket for Juventus?

Der noen venter på at Serie A-giganten sender portugiseren videre, forsikrer Allegri om at Ronaldo + Juventus fortsatt er lik sant.

-Ronaldo har hatt en stor sesong. Han er rolig og skuffet, sånn som resten av oss for å bli slått ut av Champions League. Men fotball er skapt på glede og sorg. Jeg har alltid sagt at ved Ronaldos overgang er det ingen matematisk garanti for å vinne trofeet. Fotball er ingen vitenskap, sier Allegri ifølge ESPN.

Slått ut, men ikke utslått. (foto: juventus, twitter)

Les: Juventus bruker langfredag til å tvitre om Paul Pogba

Nå forventes det at Juventus skal legge på bordet en betydlige sum til sommeren for å bygge opp en tropp rundt Ronaldo, som skal være en reell kandidat til endelig å hente hjem Champions League-trofeet.

I det minste best i Italia. (foto: ronaldo, twitter)

Les: Solskjær gir Martial beskjed om hvor skapet står

På lørdag får Juventus-supporterne muligheten til å feste plaster på Ajax-såret med klubbens 8. strake Serie A-gull. Hvis de klarer å samle seg nok til å ta minst ett poeng fra Fiorentina på Allianz Stadium.

Lykkke de med dette, kan Allegri starte det nøysomme arbeidet med å bygge opp troppen som ikke snubler mot jyplinger som Ajax.

Siste gang en gjeng som denne skal slå ut Juventus. (foto: ajax, twitter)

Les på Popidol: Myndighetene innfører legitimasjon for å se nettporno

Vi tenker Ronaldo kommer til å ha en finger med i planleggingen denne gangen. Sesong 2 med Ronaldo starter på lørdag.

(Her har du litt påskegodt fra tiden da Ronaldo eide Champions League)

Les: Liverpool forbereder seg på en tilværelse uten Mohamed Salah