Hadde planen klar - ble skrotet. (foto: united, twitter)

Sesongen er over for Manchester United. Mange gode enkeltkamper, sterke seire, sterk avslutning på ligaen – og tre semifinaler hvor United-spillerne ikke var «When the going get´s tuff, the tuff get´s going». Etter europaliga-exiten er Solskjær fast bestemt på at forsterkninger skal inn i sommer.

Jadon Sancho er og blir fortsatt toppmålet, men med et Dortmund som ikke lar seg presse, må Solskjær jobbe med en plan B.

Les: Full krise: Ferran Torres slapp unna akkurat i tide

Ifølge Sky Sports er vingen Douglas Costa høyt oppe som alternativ til Dortmund-spilleren. Brasilianeren har hatt runder hos Freds klubb, Shakhtar Donetsk, Bayern München og de siste tre årene hos Juventus.

Sky Sports hevder at Uniteds rekrutteringsteam har fulgt Costas progresjon tett gjennom hele sesongen og skal være i posisjon for å slå til de kommende ukene hvis Sancho glipper.

Les på F7: De beste norske matskattene – rundt hele landet

Ifølge overgangseksperten Gianluca Di Marzio jobber Juventus med å åpne dørene for United.

-Juventus ønsker at han forlater klubben. Agenten hans jobber med en løsning og de har pratet med United for å sjekke interessen. Manchester United vil vurdere Costa, men spillerens problem er at han ofte er skadet, noe som kan få konsekvenser for klubben som kjøper. Agenten har snakket med United, det er sikkert, og de har tilbudt overgang, sier Di Marzio ifølge Sky Sports.

Mye usikkerhet rundt Sancho, mye usikkerhet rundt Costa. Brasilianeren er i det minste ønsket ut døra hos Juventus hvis United slår til.

Les: Rosenborg er altfor smått for Åge Hareide