Blir garantert leven når denne karen flytter på seg. (foto: united, twitter)

Da ryktene i den siste uken av overgangsvinduet kom om at Manchester City og Ronaldo hadde noe på gang, fyrte det igang en reaksjon på Old Trafford. For Juventus-direktør Federico Cherubini var de siste dagene mildt sagt krevende for klubben.

Cherubini om City: – Det var ikke de rette forutsetningene (for å gjøre en handel med City), begynner Cherubini ifølge Tuttosport. Det han viser til, er at Guardiola og gjengen ikke var villig til å betale for CR7.

Les: Jack Wilshere invitert tilbake til London

Cherubini om United: -Manchester United oppførte seg anderledes, som en klubb med tradisjoner.

Cherubini om Ronaldo: -Det kunne ikke ende anderledes med tanke på hvordan Christiano hadde pratet med oss om det. Vi kan ikke tvinge en spiller å bli på et sted, hvor han ikke lenger så seg selv være.

CR7. (foto: juventus, twitter)

Les på Engelske klubber: ESPN: Jesse Lingard skyver United-tilbudet tilbake over bordet

Om prosessen: -Uken før Udinese-kampen var vi sikre på at han ble. Jeg vil ikke være en hykler og påstå at det var gøy å håndtere en sånn situasjon, 28. august. Alle vil foretrekke en lignende situasjon en måned tidligere. Risikoen er at en spiller som Moise Kean ikke er tilgjengelig på det tidspunktet. Ikke alle spillere venter til 31. august med å finne ut om Ronaldo blir eller drar.

Da har Juventus-versjonen også blitt luftet. På lørdag stiller Ronaldo i United-drakt på Old Trafford mot Steve Bruce og gjengen.

Nytt kapittel skrives i Manchester og i Torino. Let´s play some ball.

Les: Alt var klart for James Rodriguez-overgang