Det er bare å nyte hver dag med Mester Klopp.(foto: liverpool, twitter)

Samtidig som Liverpool aldri har vært bedre har Roberto Firmino levert sin dårligste sesong på fem år. – Den fremoverlente sentrale midtbanespilleren som kom fra Hoffenheim for 42 millioner euro står ikke på noen salgslister på Anfield, men manager Jürgen Klopp ønsker ifølge overføringsguru Duncan Castles å hente inn en som kan gi den meget godt likte angriperen konkurranse.

Castles forteller i Transfer Window-podcasten at eierne av Liverpool FSG setter ned foten for manageren sitt ønske. – Jürgen Klopp har, akkurat som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sett seg ut Wolves angriper Raul Jimenez, men her er trolig den tyske manageren for sent ute.

Les: Wolves henter ny spiss, frykter sjokkovergang til Manchester United

Liverpool er litt for «tynne» og trenger forsterkning, spesielt en sentral angrepsspiller trengs, Jimenez har scoret 26 mål i alle konkurranser denne sesongen og beviser med det høyt Premier League nivå.

Det er økende frustrasjon hos Klopp ovenfor eierne FSG som han mener bremser for mye, han ønsket seg blant andre Timo Werner, men på grunn av manglende økonomisk støtte endte hos Chelsea.

Les på F7: Manchester United, Barcelona og Real Madrid blant verdens 50 mest verdifulle klubber i 2020

Castles sa til Podcasten: «Jeg kan se hvorfor det ville være interesse fra Liverpool og spilleren på grunn av måten han har prestert for Wolves».


“Det er mye konkurranse der. Han er førstevalg for Juventus hvis de klarer å dumpe Gonzalo Higuain og skaffe tilstrekkelig inntekter fra salg.»

«En av spillerne de prøver å selge og selge til England er Douglas Costa».

”For å kunne hente Jimenez fra Wolves, og de vil sette ham i et angrep sammen med Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala, som ville være underholdende å se på helt sikkert, og skremmende å forsvare seg mot».

“Dette vil ikke være en billig avtale. Wolves betalte mye penger for Raul Jimenez for å hente ham fra Benfica. Han får en veldig god lønn der.

«De vet verdien hans, de er en tøff klubb å kjøpe spillere fra. Jeg er ikke sikker på om Fenway Sports Group er forberedt på å støtte Klopp. Ikke på den måten som ville være nødvendig økonomisk for å få Jimenez fra Wolves».

“Mens det er en interesse, en forståelig interesse. Det vil være en interessant test av hvor mye støtte FSG er forberedt på å gi Klopp til neste sesong for å forsvare Premier League-tittelen.”