Så glad blir man i Liverpool når man har slått Shrewsbury. (foto: liverpool, twitter)

Shrewsbury tapte flere millioner kroner på grunn av at Jürgen Klopp sendte juniorlaget sitt og Liverpool måtte kutte billettprisene. I går skrev vi at for å gjøre bot, kunne Liverpool enten tape kampen og sende Shrewsbury videre, eller betale League One-klubben 5 millioner. Det ble ingen av delene.

Før kampen var Shrewsbury treneren irritert over tapte inntekter som kunne kommet klubben til gode i ti år fremover, men hadde også forståelse for at Klopp og førstelaget hadde større oppgaver fremover.

Les: Lukaku grugleder seg til møtet med United-kompis og mentor

Tirsdag skulle det avgjøres.

Og med Klopp borte fra sidelinjen (vi måtte bare) klarte Liverpool endelig å slå League One-klubben.

Neil Critchley og Liverpool-historiens yngste kaptein, 19-åringen Curtis Jones, ledet sine unggutter til 1-0 seier.

Det ble en krigekamp der Liverpool-supporterne på Anfield så ut til å glemme at Salah, Mané, Henderson, Alisson og de andre satt med en eller annen paraply-juice på ferie. Liverpool er Liverpool.

Les: Arsenal slått sønder og sammen – Liverpool kunne ha satt seg på puben resten av sesongen

7 av spillerne fra start hos Liverpool var tenåringer denne kvelden. Det ble et voldsomt press mot Shrewsbury, der Liverpools ungdom spilte som det skulle være Champions League-finalen.

Det skortet en god del på avslutningskvaliteten, men kvarteret før slutt hjalp den uheldige Shrewsbury-spilleren RoShaun Williams å heade inn ballen for Liverpool til 1-0 seier.

Nå venter Chelsea på Stamford Bridge i 5. runde. Kanskje Liverpool like gjerne skulle gi noen av tenåringene muligheten her også?

Vi bøyer oss i støvet på Anfield for neste generasjon Liverpool-spilleren.

Les: Kylian Mbappe enig med La Liga gigant