Bilde: PSG: Julian Draxler

Leeds er siste klubb i rekken av mange som prøver å overbevise Paris Saint-German-stjernen Julian Draxler om å komme med dem, men den tyske stjernen er opptatt av å bli værende i den franske hovedstaden.


PSGs sportsdirektør Leonardo har satt 26-åringen opp å sin salgsliste allerede i januar for å rydde plass for spillerkjøp han vet kommer, mange har vært i kontakt, men den mest seriøse er Leeds som virkelig ønsker å lande en avtale med midtbanespilleren og viktigst for PSG er villige til å betale godt.

Les på F7: Russland gjenopptar planene om verdens råeste vei fra New York til London

RMC Sport skriver imidlertid at det er kraftige snubletråder i veien for at en avtale skal gjennomføres, Draxler ønsker ikke å forlate les Parisiens, og ideen om Leeds frister ikke tilstrekkelig.

Den tidligere Schalke-mannen har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt med Ligue 1-mestere, og han har ikke til hensikt å fortale Paris før avtalen utløper neste sommer.

De franske gigantene har som mål å redusere sin heftige lønnsregning, og Bielsas lag håper å styrke alternativene sine før de kommer tilbake til Premier League.

Leonardo vil også være interessert i å tjene penger på Draxler i sommervinduet, ellers risikerer han å miste spilleren for ingenting, han vil kunne forhandle om en gratis overgang med hvilken klubb han ønsker fra januar.

Julian Draxler
Draxler kom til PSG fra Wolfsburg i januar 2017 for 42 millioner euro. Den tyske stjernen fortsatte med 140 kamper i alle konkurranser for les Parisiens og har scoret 20 mål. Spilltiden hans ble imidlertid redusert betydelig forrige sesong, med bare 11 kamper i Ligue 1, og klarte ikke å finne nettet i en hel sesong for første gang i løpet av sin periode i Frankrike.

Julian Draxler vil trolig ikke få noe særlig mer spilletid i Paris Saint-Germain neste denne sesongen. – Han tar en Gareth Bale og velger å sitte på tribunen og heve en fet lønn. (137.000 euro i uken)

Les: Er klar til å stjele Luis Suarez fra Juventus