Juninho

Det ser ut til å blir forholdsvis dyrt hvis ikke noen gir opp jakten på den meget ettertraktede midtbanespilleren Houssem Aouar.

Lyon sportssjef Juninho forteller at klubben gjennomfører samtidige forhandlinger med Premier League-gigantene Arsenal og Manchester City. 22-åringen har skutt opp som en komet denne sesongen, og har blitt en av de mest ettertraktede objektene i europeisk fotball. – Han spilte hovedrollen i Lyons sjokkseier over Manchester City i Champions League-kvartfinalen.

Les: Nagelsmann forsikrer United om at de har tapt

Houssem Aouar opplever at det er dannes en kø med europeiske giganter som ønsker å lande en avtale i sommer.

Brasilianeren tilsto overfor RMC Sport at en av de interesserte var Arsenal. Han uttalte at Gunners-trener Mikel Arteta ‘virkelig setter pris på’ midtbanespilleren, samtidig som han innrømmet at forhandlinger hadde funnet sted, med en potensiell bytteavtale for Matteo Guendouzi.

“Jeg kommer veldig godt overens med sportssjefen (Edu). Vi snakket i telefon. Arteta setter stor pris på Houssem Aouar.

Les: Roma-floppen selges for 270 millioner

«Det var noen diskusjoner for Matteo Guendouzi, som også er en god spiller. Han ble nevnt under diskusjonen. Men dette er ikke profilen vi trenger, vi var veldig tydelige. Hvis det er slik, interesserer det oss ikke i det hele tatt. , så vi stoppet. ”

En annen engelsk klubb som jager franskmannens signatur er tidligere mestere City. Juninho mener at Pep Guardiola også er en stor beundrer av Aouar, men hevdet at de ‘ikke har mottatt et offisielt tilbud’ fra Sky Blues.

“Jeg tror det skjedde direkte med agentene. Vi ble ikke kontaktet direkte. Kanskje Vincent Ponsot (daglig leder) ble kontaktet av Manchester City, jeg er ikke sikker.

«Det er slik med disse to lagene, de er to store lag som spiller for å vinne CL hvert år, de har kapasitet til det, og det får alle spillere til å drømme. Jeg vet ikke om Houssem er klar til å endre planene for en flott Ligue 1-lag som PSG.


«For City, selvfølgelig, setter pris på Guardiola, men er det profilen de leter etter i dag? Vi vet heller ikke, og vi har ikke mottatt et offisielt tilbud.

Så Aouars fremtid forblir i Lyon for øyeblikket – men en budkrig mellom Arsenal og Manchester City kan være nært forestående.