Julen Lopetegui

Den aller fleste trodde den tidligere landslagssjefen for Spania, som fikk sparken to dager før VM i Russland fordi han hadde aksepter en jobb i Real Madrid, endelig hadde landet i Sevilla. – Men 6.oktober fikk han sparken etter litt over tre år stort sett bra år.

Bare fem dager tidligere hadde Wolverhampton sparket sin portugisiske manager Bruno Lage. Timingen var perfekt og kontakt med ny sparkede Lopetegui ble tatt. – Ganske raskt ble det klart for Premier League klubben i krise under den røde streken at det ikke ville bli noe av. – Det spanske fotballforbundet har «tilgitt» han for at han tok jobben for kongens klubb og signalisert han er aktuell hvis landslagssjef Luis Enrique som først vil bestemme seg om han blir med videre etter VM i Qatar skulle slutte.

Les: Barcelona vil ha to nye Chelsea-stjerner gratis

Men det var ikke det som hindret Julen Lopetegui å ta jobben, han ønsker nemlig fortsatt å lede et klubblag. – Et av verdens aller beste har tatt kontakt i det som omtales av Bild som sonderinger. Alt er nemlig ikke vel på Allianz Arena, flere av spillerne er misfornøyde med manager Bayern München, noe tredjeplassen i Bundesliga også vitner om.

Wolverhampton må lete videre etter Bruno Lage erstatter og Julen Lopetegui kan sitt rolig og se på hva som skjer i en av verdens beste klubber. – Drømmen nå være en dag om ikke så lenge å sende Real Madrid som bare ga han knappe fire måneder i managerstolen ut av Champions League.

LES OGSÅ: Tottenham følger nøye med på Premier League-komet