Tok avskjed med Vissel Kobe i januar. (foto: mata, x)

Okay, vi må innrømme at vi savner Mata på Premier League-arenaen. 278 kamper i verdens tøffeste liga, først i Chelsea-drakta, så for Manchester United fra 2014 til 2022. Etter dette ble det en sesong hos Galatasaray, før det bar til Vissel Kobe og klubben til Andres Iniesta. Siden januar har 35-åringen stått uten klubb, men er fortsatt giret på å fortsette med å vinne kamper og titler.

-Jeg var i Japan, i Vissel Kobe. Det var en unik opplevelse. Det var en stor forskjell sportslig og kulturelt, men vi vant ligaen, og det var en fin avslutning på eventyret mitt der, begynner Mata.

LES: VIP-gullkortet til Kylian Mbappé er definitivt inndratt

Så hva skjer?

-Jeg har ikke forlatt fotballen, og jeg har ingen intensjon om å trekke meg… Jeg har ikke utelukket noe. Jeg vil se hvilke muligheter det er. Akkurat nå holder jeg meg i form her i London, forteller en offensiv Mata.

Holder formen i London. Jeg har ikke utelukket noe. For oss et sikkert tegn på at Juan Mata ønsker seg tilbake til engelsk fotball. Som spanjol flytter du ikke til London på vinterstid for å holde deg i form uten grunn.

ENGELSKE KLUBBER: Ingen av de 19 Premier League-klubbene har en så kjip situasjon som Newcastle

Vi liker det.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Manchester United