Good session today

Gareth Bale er tilbake i Tottenham på lån fra Real Madrid uten å ha imponert noen så langt. – Skader har blitt et slags varemerke for Bale som nok en gang er på vei tilbake fra skadeavbrekk. Et innlegg fra Bale på Instagram har fått pressen til å lure.

Tottenham manager Jose Mourinho har valgt Harry Kane, Son Heung-Min og Steven Bergwijn i sin angrepsrekke i alle sine viktige kamper denne sesongen foran Gareth Bale, men ut i fra sine kommentarer virker det slettes ikke som han har gitt opp Wales store sønn.

Les: Hans-Dieter Flick er verdens beste manager

De fleste regnet med at Bale ville bli tatt ut i til FA Cup kampen mot Everton på onsdag. (En målrik kamp som Tottenham tapte 5 – 4), men nå har vi fått vite han ikke var riktig klar, Jose Mourinho bekreftet at hvis Bale er i form vil han bli tatt ut til morgendagens kamp mot Manchester City.

Vi tror, i og med at denne kampen er ytterst viktig det beste Gareth Bale kan håpe på er å starte på benken.

Mourinho avslørte 31-åringen hadde bedt om en skanning av en «muskelsak» mandag.

Deretter trente han med teamet dagen etter, før han senere ba om å jobbe med klubbens idrettsvitenskapelige folk i et par dager.

Før kampen Goodison lastet han imidlertid opp et bilde til sin Instagram-konto om at han trente med bildeteksten «Good session today».

Det førte til spekulasjoner om at Bale hadde blitt droppet av Mourinho. På sin pressekonferanse før kampen for lørdagens tøffe tur til Manchester City kommenterte Mourinho imidlertid Instagram-innlegget.

Han sa: “Jeg må innrømme at innlegget hans skapte et behov for å bli adressert. Det var en motsetning mellom innlegget og virkeligheten.

“Siden begynnelsen av sesongen, i forhold til alt, har jeg prøvd å være veldig privat og holde alt innendørs, men jeg følte at jeg måtte ta tak i situasjonen.

Les: Måtte en Chelsea-gutt til for å redde Tuchel


“Sannsynligvis var ikke innlegget engang hans ansvar. Men det viste at treningsøkten var flott, og jeg er klar, noe som var helt feil. Så når jeg ble spurt, måtte jeg si det som gjelder»

“Jeg gjentar for siste gang. Bale følte seg ikke bra. Han ba om skanning. Han hadde en skanning. Skanningen viste ingen skade, men følelsene hans var fortsatt der. Men som trenere, medisinske mennesker, kan vi aldri gå imot spillerens følelser. Så han var ikke klar for kampen. Det er så enkelt.

«Hvis han er klar for i morgen, er han valgt til i morgen.»

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Gareth Bale (@garethbale11)