Mourinho med Romas "Champiions League-trofe" (foto: roma, x)

Den portugisiske manageren Jose Mourinho «kan vandre» mellom de store europeiske ligaene nesten sømløst. – Han har flere ganger vært ledet Premier League-klubber og han har hatt roret både i La Liga og Serie A.

Nå mangler han bare franske Ligue 1 og tyske Bundesliga så er topp fem komplett. – Etter han fikk sparken fra Roma for noen uker siden var Saudi-Arabia klare med et privatfly og en årslønn på 60 millioner euro.

Les: Vil tilbake til Premier League, men Barcelona vil ikke selge

Men istedenfor å formalisere enn muntlig avtale om ørkenfotball ble han observert på flyplassen i Barcelona og han hintet om et tredje opphold i Chelsea hvis Mauricio Pochettino skulle få sparken.

Bild-journalist Christian Falk. Jose Mourinho, som nylig fikk sparken av Roma, er ifølge journalisten arbeidsivrig og tidligere i karrieren «flørtet» 61-åringen med «FC Hollywood».

Nå går Jose Mourinho etter Bayern München som «bare» ligger på andreplass i Bundesliga og lørdag ble det tap mot serieleder Bayer Leverkusen.

«Tuchel raus!». Dette banneret møtte Thomas Tuchel ved Bayerns treningsanlegg. Dette var før det ydmykende 3-0 tapet på lørdag mot jyplingen Xabi Alonso. Med tapet ligger Bayer Leverkusen nå fem poeng foran Bayern München, for giganten med 11 serietitler på rad er dette en uholdbar situasjon. Nå melder Bild en av de mest profilerte trenerne på markedet er inne i bildet som erstatter for Tuchel.

Rett etter 3-0 tapet gikk Bayern-presidenten ut og ga Tuchel støtte for jobben han gjør og at dette enkeltstående tapet ikke fikk konsekvenser for treneren. Den har vi hørt før. Hos Bayern München har det vært liten tålmodighet tidligere når enkeltstående prestisjefylte kamper tapes i dårlig stil. Tyske Bild hevder Jose Mourinho nå lurer rundt i kulissene.

Ifølge den tyske blekka står arbeidsledige Jose Mourinho klar til å ta over jobben hos Bayern, Bayern-insider Christian Falk hevder Mourinho er i gang med å lære seg tysk.

Bayern München har tidligere hentet inn Pep Guardiola og Carlo Ancelotti. Vi blir ikke overrasket hvis Mourinho dukker opp i München, spesielt hvis Tuchel fortsetter å snuble.

ENGELSKE KLUBBER: Solskjær om Manchester United-stjerne i ubalanse: «Jeg er sikker på at han fikk en vekker»

Bayern München spiller neste onsdag og da blir Lazio motstander i Champions League.