(foto: roma, twitter)

Jose Mourinho har tatt seg sommerjobb hos TalkSport for å øse av sin fotballkompetanse, tørrvittige kommentarer – og egen frustrasjon.

Football-Italia ville heller vite hva som gjør Mourinho til den rette for Roma, og hva som har skjedd de siste årene.

Les: Endelig er Leeds overgangen på plass etter tre år på lån

-Jeg har forbedret meg mye. Seriøst. Jeg er en bedre trener nå (siden han var hos Inter for elleve år siden), fordi jeg mener at erfaring spiller en stor rolle i denne jobben, begynner Mourinho til Football-Italia.

Og Tottenham-oppholdet?

-Jeg dro tilbake til England fordi familien min var der og det var der jeg ville være. Jeg fikk enda en opplevelsen med å føre et lag til finalen, uten at jeg var der til selve finalen, fortsetter portugiseren.

Les på Engelske klubber: Manchester United har signert Tom Heaton

-Det var noe jeg aldri trodde skulle skje, men det gjorde det. Så etter alle de erfaringer jeg har samlet, både positive og negative, så er jeg nå mye bedre forberedt enn tidligere, avslutter Mourinho.

Numero uno. (foto: roma, twitter)

Ingenting ser ut til å knekke denne mannen. Vi håper virkelig at Mourinho på tredje forsøk får anledning til å trekke frem det sjarmerende (og selvtilfredse ) portugisiske smilet.

Les: Kjøper spissen som scorer mer enn Haaland i Bundesliga