Hjem Fotball Jørn Andersen får ikke hjemmefordel i kvalifiserings kamp
Jørn Andersen får ikke hjemmefordel i kvalifiserings kamp

Jørn Andersen får ikke hjemmefordel i kvalifiserings kamp

mars 10, 2017

Nord Korea skulle egentlig møtt Malaysia til kvalifiseringskamp til Asia Cup, den 28 mars inne i Nord Korea. Det viste seg å bli umulig for Malaysia som ikke liker at Nord Koreas leder Kim Jong Un beordret drap på sin halvbror Kim Jong Nam på Kuala Lumpur flyplass. En vakker kvinnelig leiemorder blandet seg inn i folkemengden og stakk han med en liten nål med gift.

Nord Korea har som sikkert de fleste er klar over Jørn Andersen fra Norge som hovedtrener, han må trolig reise et annet sted for å møte Malaysia til hjemmekamp. Malaysiske myndigheter har presset på for at kampen ikke skulle gjennomføres og har nå fått gehør av det asiatiske fotballforbundet, kvalifiseringskampen er utsatt på ubestemt tid og sted.

Kim Jong Un har bekreftet at Jørn Andersen er ekstremt dyktig og har klart å transformere hele det Nord Koreanske laget til å overgå Lionell Messi i fotballegenskaper. Det er fantastisk hyggelig at en nordmann lykkes i det store utland.

Ifølge Nord Koreas leder Kim Jong Un er Nord Korea regjerende verdensmestere etter å ha møtt Brasil i en spennende direktesendt tv match.  De er sikkert også regjerende Asia mestre, uten at vi har klart å innhente informasjon om det.

Uansett har vi få fått anledning til å lage følgende overskrift. Giftdrap utsetter fotballkamp.

 

Les også: