Jørgen Strand Larsen

20 år gamle Jørgen Strand Larsen var en av dem som ble hentet inn da vårt vanlige landslag befant seg i karantene. Larsen som resten av vårt nødlandslag imponerte mot Østerrike, det holdt nesten helt hjem, Østerrike utlignet fire minutter på overtid.

I Nederland beviser Jørgen Strand Larsen han bør inviteres tilbake til landslaget også når det ikke er nød. – I dag scoret han to mål og ble matchvinner da Groningen tok en sterk 3-2-seier borte mot Sparta Rotterdam.

Les: En av United-historiens beste og tøffeste venstrebacker i ny managerjobb

Etter Strand Larsen kom fra Sarpsborg i september har han blitt viktig for Groningen som faktisk er med å medaljestriden i Eredivisie. – De ligger på femteplass, fire poeng bak serieleder Ajax.

Wessel Dammers ga Groningen ledelsen etter et kvarter, men Lennart Thy utlignet før pause.

I seiersintervjuet etter kampen snakket Jørgen Strand Larsen på perfekt engelsk, umulig selv for en trenet lingvist å høre han er fra Norge.

Les: Thomas Myhre vil gjenskape tillit, entusiasme og engasjement i sin gamle klubb

Etter hvilen var det duket for Strand Larsen-show. Først dukket nordmannen opp på bakerste stolpe og satte inn 2-1, før han økte til 3-1 etter nok et innlegg et kvarter før full tid.

Wouter Burgers redusering ble bare et trøstemål for Sparta.

Strand Larsen står nå med fem nettkjenninger i den nederlandske æresdivisjonen.

Les: I sommer var det Gareth Bale og Sergio Reguilon, nå vil Mourinho ha enda en Real Madrid stjerne