Ho-Ho-Arteta. No presents today. (foto: everton, twitter)

Ingen skal si at Arsenal ikke prøvde, men største forskjell mellom de to klubbene er at mens Arsenal prøver, avgjør Everton.

Arsenal trengte bare to fingre for å illustrere hvor mange poeng de har samlet på de siste seks kampene. Det så en stund ut til at Mikel Arteta skulle snu denne trenden mot Everton på lørdag, i det minste til å kunne føye til en finger. Da dommeren skulle blåse for pause stod det 1-1. Vel, det vil si når dommeren hadde begynt å tenke på å blåse. For på hjørnespark til Everton i det 45. minutt spratt Yerry Mina opp og headet inn 2-1 på Goodison Park.

Les: En av United-historiens beste og tøffeste venstrebacker i ny managerjobb

Etter pause pisket Arteta inn tre offensive spillere på banen for å kapre det ene poenget. Arsenal presset på og ville mye, mens Ancelotti ledet Everton til en forsvarsomgang som sikret tre poeng og foreløpig andreplass i ligaen.

For å finne Arsenal er det fortsatt bare å scrolle nedover til plassen over Brighton, Fulham, Burnley og nedrykkskameratene West Brom og Sheffield United.

Ancelotti og Arteta befinner seg derfor i to forskjellige fotballgalakser.

Les: Rafael Benitez så Klopp skyve ham ut av rekordboka hos Liverpool