Suksessduoen. (foto: liverpool, twitter)

Når Liverpool-ikon Steven Gerrard går all in for å hente deg som Liverpool-spiller til Saudi-Arabia, da skal det godt gjøres å takke nei. Jordan Henderson klarte ikke å avslå tilbudet, etter overgangen til Gerrards klubb har den tidligere Liverpool-kapteinen fått en strøm av kritikk fra Liverpool-supportere og generelt på balløya. Nå skjønner vi mer av hvorfor det endte med Saudi-Arabia for den engelske landslagsspilleren, bare ett år før EM-sluttspill.

Vi skjønte Gerrard hadde jobbet iherdig for den kontroversielle overgangen for Henderson, som var på godt i gang med å forberede seg for neste sesong i Liverpool-drakta. Etter å ha hørt Gerrard fortelle historien, forstår vi mer hvorfor Henderson nærmest ble dratt bort fra Anfield.

LES: Barcelona-ledelsen koker etter landskamp

-Vi har spilt sammen og han er en fantastisk spiller og menneske. For oss var det avgjørende og meget viktig å gjennomføre denne signeringen, da mange av de andre signeringene vi gjorde kom etter Jordans aksept til å komme hit, begynner Gerrard i et intervju med den saudiarabiske ligaen.

Henderson var forutsetningen.

-Da vi visste at det var en mulighet, var jeg «aggressiv» og ville at dette skulle være min første signering. Det var en no-brainer, sier Gerrard.

RADIOSPORTEN: Heldigvis er det ikke lenger bare David de Gea selv som tar avgjørelsen om ny klubb

Ja, Henderson tok selv valget, men når Steven Gerrard går all in for oppgaven med å overtale, da må det være nesten umulig å takke nei.

Advent for alle: Kjøp julekalender som støtter 20 gode formål