John Arne Riise fjerner bevis for at han er nr.6

John Arne Riise hadde planen klar, kids med ny kone, ny jobb som hovedtrener for Strømsgodset og bygge nytt hus i Drammen. – Alt gikk på skinner foruten jobben. En av Norges beste fotballspillere gjennom tidene ser ikke ut til å klare å lande en skikkelig trenerjobb. 

Mens Strømsgodset kaver helt nederst i Eliteserien og trolig rykker ned, har Riise sin lille familie kjøp seg et luksushus i skjærgården på Nøtterøy bare tre uker før termin til kona, som selvfølgelig heter Louise Angelica.

Les: John Arne Riise blir ikke den nye Strømsgodset treneren

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Ready for the Galla dinner here in Copenhagen @theaggerfoundation ? @louiseangelicariise

Et innlegg delt av John Arne Riise (@jariiseofficial)


Hva med å pendle til Moss ?, det er ikke så langt og fotballklubben der, som holder til på Melløs stadion, de er oppe i PostNord Ligaen igjen under hovedtrener Marijo Jovic sin kyndige ledelse. (Har UEFA A-lisens)

Flytter nærmere mamma Berit Riise

Husdrømmen i Drammen nå vraket til fordel for en 230 kvadratmeter stor luksusvilla i Tønsberg. Huset har en verdi av nærmere åtte millioner kroner.

Les: Fans i sjokk: Pontus Jansson selges billig etter krangel med Leeds manager

Ekteparets nye bolig ligger på Nøtterøy. Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom

John Arne Riise og kona er den siste tiden blitt observert i Tønsberg-området. Men det var først etter at de dukket opp på visning av huset på Nøtterøy ryktene begynte å gå.

Les på Popidol: Nike’s «Stranger Things» sko har en nostalgisk skjønnhet

Boligens stue og kjøkken ligger i 2. etage. Foto: Foto: Kristian T. Bollæren / Z-eiendom

Også Riises mor, Berit, og hennes ektemann, Thormod Riise, bor i Tønsberg, noe de har gjort siden 2006 .Det kan gi John Arne og Louise Angelica gode muligheter til barnepass i tiden fremover.

«Vi tenkte det ville vært både fint og praktisk og bo nærme familie, og mamma er en bestemor som alltid stiller opp for barnebarna sine. Nå gleder vi oss til å ta med babyen som kommer til Tønsberg», sier John Arne til Dagbladet.