Man of the Match!

Mr. Hart ble oversett av Gareth Southgate da England skulle sende sine løver til VM i Russland. Etter å sett karrieren sin dale under Pep Guardiola, fikk han til slutt beskjed om å finne seg en annen klubb. Harts overgang til Burnley kan komme til å svi for de regjerende ligamesterne.

Kevin de Bruyne forsvant ut for tre måneder med kneskade. Trist og bittert for Guardiola, som har lagt opp mye av spillet rundt belgieren. Men, de Bruyne har sin midlertidige erstatter i troppen.

Men når keeper Claudio Bravo skadet akillesen på trening med utsikter til å holdes borte fra kamp i flere måneder, begynner varselslampene å blinke.

Blir tøffe måneder for City. (foto: bravo, twitter)

Dette betyr at Ederson bare har å holde seg skadefri til Bravo er tilbake. Skjer noe med brasilianeren også, er nestemann opp – en junior.

Kan bli i tøffeste laget for 20-åringen. (foto: manchester city)

Unggutten Daniel Grimshaw har jobbet seg opp fra ungdomslaget, men keeperen står uten førstelagserfaring.

Etter 20-åringen står Curtis Anderson. Han vant riktignok VM for med England i fjor, men dette var med U17.

Manchester City har satt alle kortene på Bravo og Ederson etter å ha kvittet seg med Angus Gunn og Joe Hart i sommer, mens Arijanet Muric har blitt sendt på utlån denne sesongen til nederlandske NAC Breda .

Joe Hart har flere ben å stå på.

Joe Hart kan ha passert høyden i karrieren for noen år siden, men er en veteran som kan backe opp unggutta i tøffe tider. I tillegg har han holdt buret rent for sin nye klubb.

Vi tenker at Mr. Hart vil bli savnet de neste månedene. Men, gjort er gjort.

Les: Analyse av Premier League på Oddsen.nu