Joe Hart

Joe Hart ble kjøpt av Manchester City fra Shrewsbury tilbake i 2006 og et par sesonger senere ble han Englands landslagskeeper. Han har vært ute i kulden en god stund nå og heller ikke vurdert som god nok til å bli med landslaget til England. 

Nå er han tilbake på Etihad stadion etter å ha vært på utlån hos West Ham. Laget har nå dratt på treningsleir i USA og Joe Hart er med, men om det betyr han er inne i varmen igjen vites ikke. Joe Hart er fortsatt i konkurranse med Claudio Bravo som var med til Russland som en del av Chiles landslag og dermed har fått utvidet sommerferie og Ederson.  – Et mulig pluss for Joe Hart er alderen til Claudio Bravo (35).

Her er Manchester City-troppen som har dratt på treningsleir i USA. Flere stjernespillere er ikke med, men det er fordi de har spilt VM og har fått utvidet ferie.

Troppen: Claudio Bravo, Joe Hart, Aymeric Laporte, Leroy Sane, Bernardo Silva, Benjamin Mendy, Tosin Adarabioyo, Riyad Mahrez, Patrick Roberts, Jason Denayer, Daniel Grimshaw, Oleksandr Zinchenko, Douglas Luiz, Jack Harrison, Lukas Nmecha, Phil Foden, Aro Muric, Eric Garcia, Nabil Touaizi, Brahim Diaz, Iker Pozo, Tom Dele-Bashiru, Benjamin Garre, Luke Bolton, Cameron Humphries, Rabbi Matondo, Tyreke Wilson, Nathanel Ogbeta.