Ruud van Nistelrooy med jålete skjegg

Ruud van Nistelrooy jobber som PSV-trener, etter 20 kamper er klubben på fjerdeplass i Eredivisie, fire fattige poeng bak Feyenoord på topp. Nederlenderen har likevel ikke glemt sin bakgrunn som Man United-spiller. Da PSVs sto klar for å selge klubbens største stjerne, ga van Nistelrooy 23-åringen råd om å vente på Manchester United.


Cody Gakpo. Etter VM-sluttspillet signerte en av de hotteste angrepspillerne denne sesongen med Liverpool. Cody Gapko sto på ønskelista til erkerival Man United, men ten Hag og gjengen valgte å prioritere signeringen av Antony fra Ajax. Nå forteller PSV-treneren at han selv anbefalte 23-åringen å vente.

LES: Har stilt et krav Modric ikke kan godta

– Cody Gakpos drøm var å komme til Manchester United. Jeg rådet ham til å vente til i sommer, for vi hadde ikke mottatt noen bud (fra United), sier van Nistelrooy ifølge The Telegraph.

LES OGSÅ: Footballtransfers: Signerer enten med Liverpool eller Manchester United

-Det skjedde noe annet og han avviste rådet mitt. Han lyttet i stedet til Virgil van Dijk som overtalte ham til å komme til Liverpool, forteller PSV-treneren.

Van Nistelrooy gjorde hvertfall sitt for å «hindre» at Gakpo endte på Anfield. Hvordan Liverpool-supporterne tar uttalelsene om at Gakpo «drømte om spill for Man United», det er en annen sak.