Wijnaldum søker videre. (foto: psg, twitter)

Mikel Arteta velger klokelig å ikke gjøre som Klopp å beskrive African Cup of Nations som et «lite mesterskap», men har de samme utfordringene som Liverpool-manageren. Thomas Partey og Mohamed Elneny forsvinner for resten av januar på landslagstjeneste, for Arsenal betyr dette en gedigen utfordring på midtbanen.

Forrige vinter hentet Arteta en misfornøyd Martin Ødegaard fra Real-benken, ifølge FourFourTwo har Arsenal denne gangen blinket ut en misfornøyd nederlender.

Les: Sky Sports: Everton blar opp 150 millioner for skotsk landslagsspiller

Tidligere Liverpool-stjerne Wijnaldum var under Klopp en av de beste sentrale midtbanespillerne i Premier League, hos PSG har det blitt en helt annen tilværelse for 31-åringen. Pochettino har gitt Wijnaldum nitti minutter i bare 8 av 22 kamper så langt i sesongen, en situasjon som har linket nederlenderen til utleieopphold/permanent exit fra januar.

Erfaringen til Wijnaldum hadde vært gull verdt for denne ungdomsgjengen. (foto: arsenal, twitter)

Les: Nottingham Forest gjør et varp hos Leeds

FourFourTwo hevder Arsenal nå jobber hardt for å sikre seg Wijnaldum på leie for resten av sesongen. De lyktes å overtale Ødegaard og Real Madrid forrige sesong, en Wijnaldum på Emirates hadde vært gull verdt for The Gunners. Da trenger ikke det afrikanske mesterskapet å bety noe for Arsenals fart oppover på tabellen.