Axel Lindahl

Det er en svært fornøyd Sportssjef i Kalmar Jörgen Petersson som ønsker 26 år gamle Axel Lindahl velkommen tilbake til Sverige etter et mindre vellykket opphold hos de norske seriemestrene.

Sportssjefen har følgende å melde på Kalmar sine sider:

«Vi får en blid og rask kantspiller som kan brukes som høyreback og kantback. Vi har en stund vært nøye med å finne en spiller med de rette egenskapene i den posisjonen hos trenerteamet vårt og føler at vi har møtt rett med Axel. Kontrakten gjelder for sesongen 2024».

Les: Jobber knallhardt for å hente Wijnaldum til Premier League i januar

For litt under et år siden skrev Axel Lindahl for de gulkledde på en kontrakt ut 2023. Svensken ble byttet inn i 10 av kampene forrige sesong, og endte med bare 146 minutter til sammen på banen i Eliteserien.

Han fikk ikke muligheten fra start i noen av seriekampene, og endte med ett mål, mot Strømsgodset den 16. juni.

Etter å ha vært på lån i hjemlandet og Degerfors i fjor høst, er han nå klar for en ny klubb. Kalmar ønsker ham velkommen på sine nettsider.

«Det føles veldig bra å komme til Kalmar FF, de har presentert en helhet som kjennes riktig bra» sier Lindahl selv. «Mine styrker er i det offensive spillet med min hurtighet, løpsstyrke og å skape målsjanser. Jeg håper å kunne benytte egenskapene på en god måte, ta en startplass og gjøre en bra sesong sammen med mine lagkamerater»

Les. Manchester United stenger utgangsdøra