João Félix

Det er absolutt et naturlig ønske som Atlético Madrids unge stjerne João Félix har. Ikke bare figurerer 21 åringen på samme lister over de beste unge i Europa som Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé. Han passer også perfekt med sin posisjon som etterfølgende spiss.

I forkant av tirsdagens 1- 0 tap mot Chelsea i Champions League snakket João Félix med the Telegraph om å spille med Erling Braut Haaland og Kylian Mbappé, noe som helt klart ville lage en meget skremmende angrepstrio:

«Jeg håper det er gjensidig»

«Cristiano og Messi nådde et nivå som ingen andre har klart, så jeg håper å kunne gjøre det samme. Mbappé og Haaland har satt seg i en god posisjon til å følge dem. Hvis jeg også kan gjøre det, ville det vært veldig bra»

Les: Idiot-beskjeden fra Barcelona som kommer til å plage Suarez resten av livet

Portugiseren håper også at han en dag får sjansen til å bli lagkamerat med de to målmaskinene.

  • «Jeg vil gjerne spille med dem en dag. Jeg håper det er gjensidig» sier Félix, uten å nevne i hvilken klubb det ville være i så fall.

Félix er også overbevist om at unge får det beste ut av hverandre. «Når du ser jevnaldrende spillere, vil du gjøre de samme tingene som dem. Vi vil vise folk hva vi kan gjøre»

Felix har scoret ni mål denne sesongen, han skjønner det blir vanskelig å komme opp på samme målfrekvens som sine to potensielt fremtidige lagkamerater. «De er mer rene spisser enn meg. Jeg er litt mer av en etterfølgende spiss»

Les på F7: 1 av 3 bruker joggebukse på jobb