Jesse Marsch(foto: leeds, twitter)

Brendan Rodgers hadde noen gode sesonger for Leicester. Det var årsaken til at han varte så lenge som han gjorde når ting begynte å gå dårlig i denne sesongen.

Etter å ha tapt 2 – 1 mot Crystal Palace lørdag 1.april holdt ikke de gode minnene lenger. – Da Rodgers var tvunget til å forlate Leicester dagen etter lå klubben på en 19.plass i Premier League.

Graham Potter ble også sparket fra Chelsea samme søndag. – Leicester tok kontakt med tilbud om å overta roret i klubben men de fikk et kontant nei takk.

Les: «Jeg vil ikke tilbake til Paris Saint-Germain»

Nå har Leicester kontaktet en annen manager som nettopp har fått sparken i Premier League.

Den amerikanske manageren Jesse Marsch er den rake motsetningen til Marcelo Bielsa som han tok over for for litt under et år siden. Mens Bielsa er en karakter med enormt engasjement og elsket av fans er Marsch rett og slett litt kjedelig.

Det overrasket at Leeds landet på Jesse Marsch som erstatter for Bielsa, han hadde akkurat fått sparken fra RB Leipzig på grunn av dårlige resultater, en jobb han hadde i knapt et halvt år. Den amerikanske manageren varte i nesten et år og fikk sparken fra Leeds 8.februar.

Lesse Marsch som var aktuell som ny landslagssjef for USA skal allerede ha hatt samtaler med Leicester. Rafael Benitez og Sam Allardyce også sies å være alternativer for klubben.

Les: Solskjær-assistent på god vei tilbake til Premier League