Begynte bra.(foto: united, twitter)

Jesse Lingard har slitt med å komme seg inn på et Manchester United som har hatt en av sine dårligste sesonger i manns minne. Men til sommeren er hans tid på Old Trafford over. West Ham United er tilbake i kampen om å signere Manchester Uniteds offensive midtbanespiller.

Den engelske landslagsspilleren er uten kontrakt denne sommeren, og fremtiden har usikker etter en stund med lite spilletid på Old Trafford.

SISTE: Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m

Lingard hadde et imponerende låneopphold i West Ham forrige sesong, men det resulterte ikke en permanent overgang, og han returnerte tilbake til på benken Old Trafford.

Moyes og Lingard var lykkelige samme. (west ham, twitter)

Ifølge Todo Fichajes skal en overgang til West Ham nå være svært aktuelt, og øst-londonerne ser ut til å være det mest fristende tilbudet for 29-åringen.

Newcastle skal ha trukket seg fra forhandlingene med Lingard på grunn av hans skyhøye lønnskrav.

Hammers er klare til å matche lønnen Lingard tjener i United i dag, og det virker som at Moyes er den eneste som vil satse store penger spilleren for øyeblikket.

David Moyes vet at Lingard fungerer i laget hans og han trenger sårt flere alternativer fremover på banen. Dette har vi trua på!