Ny yndling i Premier League. (foto: palace, twitter)

Det jobbes knallhardt på bakrommet hos Chelsea for å redde klubben fra å gå inn i sommeren med tvangstrøye på overgangsmarkedet, der den nye eieren er i skikkelig trøbbel hvor kjøpet kan bli kansellert. Thomas Tuchel mister Rüdiger og Christensen, men alt er ikke helt mørkt før sommeren. Chelsea har en haug med spillere sendt på utleie, to har vist de fortjener å bli hentet inn før neste sesong.

Ikke overraskende har en av de mest spennende unge engelske midtbanespillerne, Conor Callagher, spilt seg til Tuchels oppmerksomhet etter en gnistrende sterk sesong hos Patrick Vieira og Crystal Palace. 8 scoringer 3 assists på 32 Premier League forklarer også hvorfor Gareth Southgate hentet inn 22-åringen til debut på det engelske landslaget i november, nå med totalt tre kamper. Hos Chelsea venter fortsatt debutkampen.

Les: Dani Alves har overbevist Barcelona!

En annen spiller som har utmerket seg av Chelseas fotball-leiesoldater er Armando Broja. Den albanske senterforwarden har fått spilletid hos Southampton i totalt 38 kamper, og levert Hasenhüttl 9 scoringer (6 i PL) som takk for tilliten.

På spørsmål til Tuchel om han har planer om å satse på de to spillerne neste sesong, var Chelsea-manageren krystallklar.

-De kommer helt sikkert tilbake. Jeg vil ha dem i pre-season, begynner Tuchel på et pressemøte før Leicester-kampen.

Muligheten til vise at de har vokst til oppgavene som venter på Stamford Bridge.

-Vi vil beslutte nærmere i pre-season hva som skal skje. Det er i stor grad også opp til Broja og Gallagher om hvordan de presterer, sier Tuchel.

20-åringen Broja har vist han har noe stort på gang, vi gleder oss spesielt til å se Gallagher få muligheten hos Chelsea. Etter å ha sett den sentrale midtbanespilleren denne sesongen mener vi han definitivt han er klar for Stamford Bridge.

Les: Premier League-klubb forhandler med Gareth Bale