(c) Bilde KBK: Jesper Isaksen

Kristiansund midtbanespiller Jesper Isaksen forlot sin barndomsklubb og gikk gratis til Stabæk i forkant av 2020 sesongen. – 21 åringen som naturlig nok er fersk i gamet ble lånt ut til Jerv og Fredrikstad nå var han tilbake å Bærum med intensjon om å returnere og faktisk spille for Stabæk.

Spesielt oppholdet i Fredrikstad som er i ferd med å kunne leke med de store gutta igjen har imponert, både de på Nadderud og sjefene i gamleklubben. (Fredrikstad ligger for øyeblikket på andreplass i OBOS-Ligaen et poeng bak HamKam)

Les: Tidligere supertalent hos Liverpool Bobby Duncan med prøvetrening på torsdag – på fredag var det hele over

Det er en ambisiøs og sulten spiller som er akkurat det vi i KBK liker. Han har gått skolen i KBK og vært ute og fått erfaring. Jesper har eliteserienivået inne, og da er det helt naturlig at han skal spille for KBK. Vi gleder oss til å ha han tilbake i Kristiansund, sier hovedtrener Christian Michelsen til egne sider.

Det er en meget fornøyd spiller som nå har skrevet under en kontrakt på tre og et halvt år: «Ser frem til å møte gutta og alle i og rundt klubben. Jeg har vokst opp 100 meter fra stadion og sikkert vært på hver hjemmekamp siden KBK ble stiftet. KBK er laget i mitt hjerte og det blir stor å få spille på Kristiansund Stadion igjen»

Les: Det haster for Barcelona