Another day in Germany

Barcelona kjemper fortsatt mot klokka. Katalanerne er desperate etter å bli kvitt en rekke spillere i sommer for å kutte lønnskostnadene, men de ønskede resultatene viser seg å være vanskelig å oppnå. -Og for å gjøre saken verre starter La Liga om bare 14 dager.

Rust i skruknottene!

Varmen i Spania har drevet laget til Tyskland i en uke, hvor de kan gjøre doble økter i et mer behagelig klima. Manager Ronald Koeman håper å få mest mulig ut av oppholdet for å få spillerne opp i tempo og ha dem på topp fysisk til sesong start. Nederlenderen ønsker også å få sine taktiske ideer boret inn i spillernes sinn.

Les: ESPN: Real Madrid har satt en prislapp på utilpass Ødegaard

Flere som er i Tyskland, vet at fremtiden deres sannsynligvis vil andre steder enn på Camp Nou. Det må være mange spillere som lurer på om det er verdt å følge med på Koemans instruksjoner. – Om få dager er de ute.

De mest åpenbare av dem er Neto, Samuel Umtiti, Miralem Pjanic og Martin Braithwate. De er alle veldig klar over at hvis de blir værende, vil de ha få veldig lite spilletid.

Neto, Braithwaite og Pjanic har alle klubber som er interessert i dem, og de vil sannsynligvis finne nye hjem. – Men klokka går, Barcelona prøver å finne alternative kjøpere. Men med bare to uker igjen til sesongen starter, begynner de å bli urolige. Det går mot at Pjanic kan forlate klubben gratis.

Les: Endelig er Ben White på plass

Samuel Umtiti kan bli en saga for Barcelona som minner om Gareth Bale i Real Madrid. Franskmannen viser at han kan være i stand til å bare bli værende, selv om han vet at han ikke kommer til å spille.

Han er klar over at ingen andre klubber vil betale ham det han tjener i Catalonia, og han er desperat etter å overbevise Koeman i vennskapskamper om at han har det som trengs for å bli og spille en rolle.


Rey Manaj har vært Barcelonas stjerne nå sesongen, men beslutningen om salg ble avgjort lenge før overgangsvinduet åpnet i sommer. Alt som har endret seg siden den gang, trolig vil ha nå til en bedre overgang på grunn av sin gode pre-season-form.