Blir det endelig United? (foto: nike)

10. mars 2014 hinket en 24-åring av banen med en ekkel kneskade. Mulighetene for VM-sluttspill forsvant, etterfulgt av et skadehelvete som egentlig skulle ha sendt spilleren ut av fotballsirkuset for godt. Nå venter semifinale på høyeste nivå i Europa.

Roma-spilleren Kevin Strootman fikk beskjed om at han aldri ville kunne spille toppfotball igjen.

Etter to kneoperasjoner og beinhard opptrening – og med en god porsjon nederlandsk jernvilje – er midtbanekjempen en av nøkkelspillerne hos Roma.

-Det var nesten to år hvor jeg ikke spilte. Legen fortalte meg at jeg aldri kom til å spille nitti minutter igjen. Det var en utrolig krevende periode. Men jeg er glad han tok feil. Jeg tok ikke den siste operasjonen og bestemte meg for å komme meg tilbake til toppen. Det var en stor risk, men jeg tok den, sier Strootman ifølge Independent.

Roma mistet heller ikke troen på nedelenderen, som nå betaler tilbake på banen.

Vi digger glad-historier som denne.

Les også: La Liga-klubb frir til Barcelona-stjernen

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp