(c) Bilde: Aalesund: Jernade Meade

Vi i Sporten var sterkt kritiske til Aalesund som valgte å forlenge sin kontrakt Jernade Meade med bare 2 måneder da hans kontrakt gikk ut til nyttår. Klubben satt på en klassespiller som fikk sesongen ødelagt i en cupkamp mot Bergsøy i fjor vår. 

Aalesund ville være helt sikre på at vingbacken fortsatt kunne levere.

Les: «Dick move» av Aalesund

Vi mener fortsatt det aller beste er å gi spillere tillit og rom til å blomstre og ikke lage unødvendige pressituasjoner. – Vi er glade for at engelskmannen klarte å overbevise trenerapparatet i oppkjøringen og at den tidligere Arsenal og Swansea spilleren er Aalesund spiller denne sesongen.

«Jernade har nettopp signert en kontrakt med AaFK med varighet ut 2019-sesongen. Han har lagt ned et godt arbeid i skadeperioden med god hjelp av vårt medisinske apparat. Han har vist gode takter på trening og i kamp denne vinteren, og da var avgjørelsen enkel om å tilby ham kontrakt», sier hovedtrener Lars Bohinen til Aalesund sine sider.

Spilleren selv håper på en sesong fri for skader, og er ivrig på å vise seg frem for sunnmørspublikummet.

«Jeg har ikke fått vist meg fra min beste side,og gleder meg til at våre supportere skal bli bedre kjent med meg. Det er ikke lenge til seriestart, og da skal jeg være klar fra første spark på ballen», sier en offensiv Jernade Meade.

Les: Manchester United har laget reklamefilm med Solskjær

Engelskmannen legger til at det har vært vanskelig mentalt, spesielt når han har sett gutta spille, samtidig gir han lagkameratene skryt.

Vi tror at Aalesund har et vinnerkort i Jernade Meade, det er ikke lenge til serien starter. Aalesund reiser til Sparebanken Sør Arena og møter Start 30 mars.