Er igjen på høyde med de beste. (foto: ake, twitter)

Nathan Ake er en av de største profilene på Bournemouth. Det var ingen selvfølge at 24-åringen skulle jobbe seg opp i denne posisjonen. Han fikk nemlig et ublidt møte med Chelsea-manageren som ungdom.

Den nederlandske midtstopperen har en fortid som ungdomsspiller i Chelsea. I overgangen til klubbens seniorlag gikk det meste på skinner. Det første året i 2012 spilte han nemlig under Rafael Benitez.

Har ikke glemt lidelsen hos Chelsea. (foto: ake, twitter)

-Jeg kom på førstelaget til Chelsea med Rafa Benitez som manager, og jeg tenkte: Hvorfor sier alle at det først kommer motgang før det går opp, opp, opp? Etter denne sesongen tenkte jeg at neste blir min sesong, sier Ake ifølge Telegraph.

Det Benitez likte, likte ikke Mourinho. (foto: newcstle)

Les: Pangstart for Ole Kristian Selnæs!

Så ble Jose Mourinho byttet ut med Benitez og to verdener kolliderte. Spilleren som ble kåret til beste unge spiller, tilhørte det Chelsea portugiseren ønsket å forandre.

Har lagt et spor bak seg med misfornøyde spillere. (foto: united, twitter)

Les: Mjøndalen-keeper ute for hele sesongen

-Så kom Jose Mourinho og ble ble vraket uten å komme på treningene, og sendt til andrelaget. Det var det tøffeste som har hendt meg metalt. Jeg var helt knust, avslutter Ake.

Dermed bar det på utlån til Watford, Reading og Bournemouth, før det ble permanent adresse i den siste fra 2017.

Nederlenderen lot seg ikke knekke. (foto: ake, twitter)

Jose Mourinho gav den unge spilleren en skikkelig reality check, og ser nå ut til å ha kommet styrket ut av opplevelsen.

Kanskje det var akkurat dette den unge spilleren trengte? Nå venter hvertfall en lysende fremtid i en av toppklubbene.

Les: Antonio Valencia – vi glemmer deg aldri!