Maestro. (foto: roma,twitter)

Det ble jobbet hardt i sommer for å få Jose Mourinho til å forlate Roma. Som «fars-figuren» han er, valgte The Special One å bli værende i den evige stad for å gi Serie A-klubben en siste sesong med sin mester.

Litt svulstig innledning, men når det gjelder Mourinho, er det umulig å la være. Portugiseren er en mester i å gi inntrykk at skylden for nederlag alltid ligger hos spillerne eller klubben, mens suksessen kommer fra en portugisisk kilde.

LES: Ross Barkley ønskes velkommen tilbake til Premier League

I sommer gikk ryktet at tilbud om saudiarabiske penger ble skjøvet over bordet, Mourinho bekrefter villig at det skjedde.

-Jeg følte jeg ble nødt til å være faderen i familien, så jeg sa til gruppen (Roma-troppen) at jeg vil bli ett år til. Jeg avviste tilbud både fra Al Hilal og Al-Ahli, men i morgen vet man aldri, forteller Mourinho i et intervju med Corriere dello Sport.

Årslønna skal ha vært på rundt 400 millioner kroner. Mourinho vet at denne muligheten ikke forsvinner, men forsvinner han fra UEFA-sonen, er han trolig ferdig som kandidat til de største jobbene. Vi tenker portugiseren ikke avslå bare på grunn av sitt gode hjerte.

LES OGSÅ: Goncalo Ramos er Kylian Mbappe uten alle primadonna-nykkene