Zack Steffen

Keeper Zack Steffen skal etter planen returnere til Manchester City i sommer, men amerikaneren som er på utlån denne sesongen hos Championship-klubben Middlesbrough har ikke lyst til å slite benken på Etihad.

Det er lite som tyder på at Pep Guardiola skulle droppe Ederson som førstekeeper.

Får tillitt og spilletid av Michael Carrick

Siden i sommer har Zack Steffen vært i Middlesbrough og hatt det som plommen i egget. – Han har helt siden Manchester United legenden Michael Carrick overtok som manager vært klubbens førstevalg.

Ole Gunnar Solskjær sin assistent i Manchester United er vært en suksess i sin første managerjobb (var vikar i tre kamper før Ralf Rangnick overtok). Middlesbrough er i skrivende stund på 3.plass i Championship med direkte opprykk innen rekkevidde.

Les: Per-Mathias Høgmo henter spissen som alltid kommer når ingen andre kan

Gleden av å spille mye har endres hans planer, Steffen ønsker ikke å returnere til City når leiekontrakten går ut etter sesongen. «Jeg tror ikke jeg vil tilbake. Nei, jeg vil spille!. Selv om jeg hadde en god tid i City, og jeg elsker de gutta, og det åpenbart er en fantastisk klubb, har jeg egentlig ingen planer om å reise tilbake» sier Zack Steffen til Philadelphia Inguirer.

Steffen håper derfor på en permanent overgang, men det gjenstår å se om det blir til Middlesbrough.

Han kom til City fra Columbus Crew tilbake i 2019, men siden den gang har han også vært på lån til Fortuna Düsseldorf. 27 år gamle Zack Steffen har kontrakt med Manchester City til sommeren 2025.

Les på Popidol: Tekashi 6ix9ine i badstue bråk

Amerikaneren har så langt kun 21 kamper på CV-en for City-laget.