Martin Zubimendi feirer foran lagkamerat Alexander Sørloth

I januar var Martin Zubimendi sterkt linket til Arsenal. Ifølge ulike engelske medier var the Gunners klar for å trykke på utkjøpsklausuls-knappen på 53 millioner pund. Det var bare det at La Liga-stjerna stengte døra. Hvis det er noen hos Arsenal som er giret på et nytt fremstøt i sommer, kan de spare seg.

Zubimendi signerte en toårs forlengelse med Real Sociedad i oktober 2022, den akter han å følge.

LES:

-Jeg fortalte agenten min at jeg ikke ønsket å høre om noe (tilbud), spesielt ikke i vinter. Jeg er veldig fornøyd her, sier den defensive midtbanespilleren til spanske Sport.

Og i sommer?

På spørsmål om det venter en exit i nær fremtid, kommer det tørt fra 24-åringen: «Jeg ser frem til en rolig sommer».

Arsenal hentet 31-åringen Jorginho fra Chelsea i januar, døra hos Zubimendi virker lukket og låst.

LES OGSÅ: I september var keeperen linket til Tottenham – nå signerer han hos Ryan Reynolds