Samuel Umtiti

Den franske forsvareren Samuel Umtiti innrømmer at det var samtaler om å forlate Camp Nou i sommeren med en retur til sin gamle klubb Lyon som det mest aktuelle. – De siste månedene har vært tøffe og det satt langt inne å skulle fortsette i Barcelona.

Alt er nytt i Barcelona, vel nesten Josep Maria Bartomeu er fortsatt president. Introduksjonen av Roanld Koeman som ny manager og at Lionel Messi ble naglet fast til klubben var avgjørende for Samuel Umtiti som ikke hadde lyst til å forlate klubben «på denne måten.»

Les: Sigurd Rosted amok: Knuste glassdør etter rødt kort

«Alt var mulig under overgangsvinduet. Lyon er klubben min og byen min. De ga meg muligheten til å bli sett,» sa Umtiti til Canal +.

«Det var diskusjoner, men det var raskt, ikke noe konkret. Jeg måtte kunne snakke med en klubb. Jeg vil være ærlig: Barcelona er Barcelona. Jeg vil ikke forlate Barcelona og enda mindre slik.

«De to siste årene har vært de mest kompliserte i karrieren min. Noen ganger ble jeg veldig lei av det. Jeg fikk tilbakefall hver gang, og med forskjellige skader fordi jeg prøvde å kompensere. Det var ikke et kneproblem, det var det at jeg hadde en total ubalanse. Jeg måtte begynne på nytt».

«Jeg sluttet å spise kjøtt, fisk og melk. Jeg føler meg bedre, jeg sover bedre. Jeg har aldri følt meg så bra fysisk. Kroppen min har også endret seg. Jeg har gått ned tre kilo. Jeg har kommet meg. Jeg har aldri jobbet så hardt og jeg er glad for det. «

Om Messi sitt ønske om å forlate Barcelona var også noe Umtiti kommenterte i intervjuet: «Det har vært en begivenhetsrik sommer. For meg og klubben. Det fikk meg til å føle meg rart å lese dette: Leo ønsket å dra. Han har sine grunner. Men å forestille seg Barca uten Messi er umulig.»

Umtiti har utviklet et nært vennskap med Antoine Griezmann og Ousmane Dembele på Camp Nou noe som har gjort ting lettere.

«Antoine og Ousmane og jeg er ofte sammen. Vi har alle opplevd kompliserte tider,»

Les på F7: Her kommer 5G i 2021