Peter Crouch

Det er lov å la seg underholde av Stoke veteran Peter Crouch, han har en meget effekt spillestil og til tross for å være 2 meter høy en utmerket ballkontroll, men det er få som mener han er god nok for landslaget, muligens foruten han selv. 

For en måned siden klarte han å engasjere seg i prins William og Kates baby med en underholdene Tweet, nå har han vært morsom igjen denne gangen om VM:

 

Peter Crouch vil gjerne være med til VM i Russland og har laget en video som skal vise hvor god han er sammen med en forklaring om at han fortsatt er ledig og ingen ferie bestilt.

 

Mange har latt seg underholde av Twitter, men det er ikke så fryktelig lenge siden han var en viktig del av det Engelske landslaget, han var med å VM i 2006 og 2001 og har imponerende 22 mål på 42 kamper.

Han fortsetter å spille i Premier League og har ikke tenkt til å hente støvlene på hylla, med 703 kamper og 203 mål er han fortsatt en profil. Sist sesong var ikke fantastisk for klubben som fra neste sesong spiller i Championship og Peter Crouch som scoret seks mål i årets Premier League sesong blir med ned.

Det ser ikke ut til at Gareth Southgate har latt seg imponere av triksevideoen, men det er fortsatt noe timer igjen.