Kylian Mbappé

Det er en rimelig selvsikker superstjerne som i går ble Paris Saint-Germain sin toppscorer gjennom historien.

Lionel Messi ga PSG en drømmestart hjemme på Parc des Princes mot Nantes da han scoret etter 12 minutter. Et mål som ble starten på en skikkelig målfest. – PSG økte gjennom et selvmål kort tid etter Messis ledelsesmål, men Nantes som har grodd på seg ambisjoner om å bli en storklubb de også reise seg og etter to mål på sju minutter var det utlignet og lagene gikk inn til pause med 2-2.

Les: Joan Laporta gir blaffen i at La Liga har stengt døren, jobber med stjerneagent Jorge Mendes

I andre omgang handlet det mest om Kylian Mbappé. Franskmannen spilte seg først opp til Danilo Pereiras ledelse og satte deretter inn 4-2-målet i det 91. minutt.

Et mål som betyr at Kylian Mbappé nå er PSGs toppscorer i historien. Han passerte Edinson Cavani som sto på 200. Zlatan Ibrahimovic er tredje på listen med 156 mål.

Etter kampen hadde den franske superstjernen følgende kommentar: «Jeg er for å skrive historie i Frankrike, i hovedstaden i landet mitt, i byen min. Det er vakkert»

Les: Firmpong nær en retur til Manchester, men ikke til den lyseblå delen

Slik det ser ut nå er det ingen som kan stoppe Paris Saint-Germain fra å ta Ligue 1 tittelen, etter å går troner de alene på topp elleve poeng foran Marseille, som har én kamp mindre spilt.

I tillegg til 201 mål scoret siden Mbappe kom fra Monaco i 2017 har det blitt 95 assist. – Og antallet kamper er nå oppe i 247.