Jeremie Frimpong

Da Jeremie Frimpong var gammel nok var Manchester City frempå og hentet den nederlandske høyrebacken til sitt akademi. I 2019 gikk han videre til Celtic uten å ha spilt et eneste minutt med «voksenfotball» for de lyseblå.

Det gikk helt greit i Celtic, men det var først etter han byttet til Bayer Leverkusen for litt over to år siden det virkelig tok av. Jeremie Frimpong er kjapp, svært teknisk og som Xabi Alonso som tok over den tyske klubben i oktober sier: «Frimpong har alt man kan ønske seg av en høyreback».

Les: Kunne vært gratis! koster nå 2,2 milliarder

Manchester United manager Erik ten Hag har en spesiell forkjærlighet for nederlandske spillere, han fikk klubben til å gjøre et fremstøt i vinter, men da gikk det ikke. Bild-journalist Christian Falk som opplyser at en avtale som innebærer at Frimpong spiller i Manchester United med start neste sesong er nær.

-Jeremie Frimpong kommer nærmere og nærmere en overgang til United. Frimpong var et tema i vinter – United ville virkelig ha ham da, sier han til CaughtOffside og fortsetter:

– Han er en nederlandsk spiller og forholdet til Erik ten Hag er nært. Det skal ha vært samtaler.

Les: Løfter Samuel Umtiti opp som Milan Skriniar erstatter etter storspill

Frimpong har scoret fem mål og tre målgivende pasninger på 22 kamper denne sesongen. – Skal en overgang bli en realitet må Manchester United trolig ut med omtrent 300 millioner kroner. Jeremie Frimpong har avtale med Bayer Leverkusen frem til sommeren 2025.