Samuel Umtiti har fått tilbake sitt gode humør

Onde tunger ville ha det til at karrieren allerede i en alder av 29 år var over for backen Samuel Umtiti da Barcelona i sommer valgte å låne han ut til Lecce i Serie A. – Så feil kan de ta, den 182 cm høyre franske stopperen har vært en kjempe i forsvaret.

Storspillet kommer ikke til å bringe han tilbake til Barcelona, men han har gått fra å være et problem til å bli en mulig delløsning på de store økonomiske problemene de har på Camp Nou. Samuel Umtiti er til salgs og flere klubber er på ballen.

Les: Barcelona må selge noen av sine største stjerner, kan velge Robert Lewandowski og Frenkie de Jong

Ivrigst i følge AS er Inter Milan som trenger en erstatter etter at Milan Skriniar forlater Milano med kursen satt til Paris etter endt sesong. 28 år gamle Skriniar har vært viktig for Inter siden han kom fra Sampdoria i 2017. – Det var en stund snakk om at han skulle følge etter tidligere manager Antonio Conte til Tottenham, men det skal ha dukket opp et bedre tilbud fra Paris Saint-Germain.

Det er Inter Milan manager Simone Inzaghi som har løftet frem Samuel Umtiti som et alternativ for sine sjefer. – Før han kom med forslaget var det ingen som tenkte på han som et alternativ.

Samuel Umtiti har vokst opp i Lyon hvor han ble stadig bedre, Barcelona hentet han sommeren 2016 i sterk konkurranse med blant annet Manchester United. – Fans og de som til enhver tid hadde ansvaret for økonomien ser på det som en tabbe, en tabbe som vokste med tiden. Umtiti, som drar inn 120 000 euro i uka spilte i sesongen 2021/2022 bare en La Liga kamp.

Utlånet ble sett på som bedre enn å tusle rundt på Camp Nou. – Det var kanskje det som trengtes for å få fart på beina igjen.

Les: Venter heller på at Conte skal reise hjem til Italia