Leeds fans ser nå en katastrofe utvikle seg fra kamp til kamp. – På de fem siste kampene i Premier League har klubben bare hentet et skarve poeng. – På søndag ble klubben fullstendig overkjørt av Bournemouth.

Eier Andrea Radrizzani sendte en melding til en fans mens Bournemouth vant 4-1 «Jeg er ansvarlig for denne skiten»

Manager Javi Gracia sin jobb er slettes ikke sikkert etter at Leeds nå befinner seg 1.poeng over nedrykkstreken.

LES: Zinedine Zidane klar for en retur til benken, men ikke i Real Madrid

En supporter har lekket en DM-meldinger med Elland Road-sjefen på Twitter:

Nederlaget betydde at Leeds, hvis spillere også har blitt kritisert for å ignorere fansen på teamhotellet, slapp inn forbløffende 23 MÅL på syv kamper i april – det meste på en enkelt måned i Premier Leagues historie.

Nøye supportere frykter det verste med kamper mot titteljagende Manchester City, høytflyvende Newcastle, en tur til West Ham og deretter sjetteplasserte Tottenham som kommer.

Les: Får sparken etter fire kamper, null poeng og null mål

Sinte fans ble hørt rope «du er ikke i stand til å ha på skjorten» til Gracias team da de smuldret opp på sørkysten i går.

En supporter ringte Conor McGilligan, som jobber for Manchester Evening News, og delte deretter et skjermbilde av en DM-børs med Leeds administrerende direktør Radrizzani.

Det begynte med: «Kan ikke tro at du har tatt dette så feil Andrea.»

Og italieneren svarte sensasjonelt med: «Jeg er ødelagt. Jeg er ansvarlig for denne skiten.

«Uakseptabelt. Du fortjener ikke dette. Latterlig.»

McGilligan fortsatte deretter med å dele et nytt bilde som bekreftet at Radrizzani følger ham på Twitter, samt et skjermopptak av DM-ene hans med sjefen for å gi ytterligere bevis på at meldingene var legitime.

I mellomtiden innrømmer Gracia, som erstattet Jesse Marsch i februar, at han ikke aner om han fortsatt vil være Leeds-sjef når de møter Manchester City på lørdag. – Leeds United Supporters Advisory Board har bedt om at spanjolen skal sparkes nå.

De sa: «Vi ber om umiddelbare endringer i førstelagets trener og de som er ansvarlige for rekruttering av ledere og spillere i løpet av de siste 14 månedene.» Da Gracia, som feirer sin 53-årsdag i dag, ble spurt om han hadde styrets støtte, svarte han: «Hvis jeg er her, antar jeg det.

«Leeds-supportere er alltid med laget, men de foretrekker å ikke være i denne situasjonen fordi de forventer å vinne uten å lytte til meg.»

Les: Jack Dorsey lanserer demokratisk Twitter konkurrent