Roberto Firmino

Det er ingen klubber i verden som hanker inn flere fans om dagen enn Liverpool. Ikke så rart alle vil være med de som vinner.  Alle snakker om Mohamed Salah, og med god grunn, men vi må ikke glemme Roberto Formino som også er fantastisk god

«No looks goals, and now no look signing»

Som en spøk signerte Roberto Firmino ny kontrakt med Liverpool mens han så en annen vei, hverken lønna eller hans engasjement er imidlertid ikke en spøk.

Les: Liverpool legende Steven Gerrard skal ha takket ja til ny jobb

Dermed binder Firmino seg til Anfield-klubben frem til sommeren 2023.

Telegraph hevder videre at Firmino blir Liverpools best betalte spiller, med en årslønn på 100 millioner kroner. Han går forbi Mohamed Salah i lønn, men det varer ikke lenge, ryktene vil da det til at Liverpool har tilbudt sin egyptiske superstjerne over 2 millioner kroner i ukelønn.

Roberto Firmino: «Det var en enkel beslutning. Jeg elsker å spille for Liverpool, fansen og medspillerne er fantastiske».

Spissen har denne sesongen blitt kjent for sine «no looks goals» der han ser en annen vei mens han setter ballen i nota. I kjent stil satte han også pennen til kontraktspapirene mens han kikket en annen vei.

Brasilianeren kom til Merseyside sommeren 2015 fra Hoffenheim. Han har scoret 50 mål på 140 kamper i den røde trøyen. – Målene kommer tettere nå enn tidligere.

Liverpool ligger for øyeblikket på en tredjeplass i Premier League, men Tottenham puster dem i nakken fire poeng bak, men to kamper mindre spilt.

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp