Foto: Trond Kaasa

En god stund har marsordren til hovedtrenerne til Lyn å få klubben opp til gamle høyder. – Opprykket kommer ikke i år, men det det ser bedre ut enn på lenge. – Nå har de hentet inn en med lang erfaring både som spiller og trener innenfor og utenfor Norges grenser.

Ansettelsen av Jan Halvor Halvorsen som ny hovedtrener for Oslo-klubben Lyn er også omtalt i Danmark hvor de trekker frem hans heltestatus fra de to årene han spilte for AGF. – Selv om han kun spilte i AGF i to år fra 1992 til 1994, gjorde Jan Halvor Halvorsen stort inntrykk i smilets by. Bold skriver «Den sympatiske og sterke nordmannen ble gjort til æresmedlem av AGFs fans, som med banner krevde å få Jan Halvor Halvorsen som ordfører i Aarhus».

Les på Popidol: To av tidenes beste sci-fi-filmer blir tv serier

Halvorsen har siden han avsluttet sin aktive karriere jobbet som trener, han har blant annet ledet Bodø/Glimt, Fredrikstad og Bryne, og nå kan snart en fjerde klubb i Norge legges til CV-en hans.

Lyn, som vant to norgesmesterskap tilbake på 1960-tallet, men i dag frister en tilværelse i Norsk Tipping Ligaen, har presentert Jan Halvor Halvorsen som ny hovedtrener.

– Det er et prosjekt som jeg gleder meg veldig til å ta fatt på på nyåret. Jeg har fått et godt inntrykk av menneskene jeg har møtt i klubben så langt, og jeg ser frem til å bygge et sterkt og godt lag sammen med Tor Ole og Glenn (sportssjef og assistenttrener, red.)

– Det blir en virkelig spennende reise, og sammen skal vi jobbe hardt for å få Lyn tilbake i toppfotballen, sier Jan Halvor Halvorsen.

58 år gamle Halvorsen har sammen med Glenn Hartmann signert en treårsavtale i Lyn.

Les: Martin Ødegaard hadde ikke nubbesjans hos Real Madrid