James Rodriguez har helt tydelig et kjærlighetsforhold til en gullfarget sko

Fremtiden til James Rodriguez avgjøres i løpet av de neste 9 dagene, men en ting er rimelig sikkert han er på vei bort fra Everton, manager Rafael Benitez har fortalt ham at han ikke kommer til å spille. – Det viser litt av engasjementet til colombianeren da han på spørsmål om hvem Everton spiller mot.

På hans Twitch-strøm avslørte 30-åringen at han var usikker på hvem lagkameratene stod overfor:

«Jeg begynner å trene på mandag, tror jeg,» sa Rodríguez, som ennå ikke skal spille foran Everton -fans. “I helgen skal jeg ikke spille, jeg vet ikke engang hvem Everton spiller, kan du fortelle meg det? Jeg tror det er borte fordi sist var her hjemme. ” Kort tid etter la han til: «Ah, mot Leeds de spiller på bortebane, mot [Marcelo] Bielsa, en vanskelig kamp, la oss se hva som skjer, forhåpentligvis vinner de.»

Rafael Benítez ga i forkant av kampen svar på spørsmål om midtbanespilleren forblir i planene for sesongen. «Frem til 31. august, ja, han er i planene mine»

Les: Karren Brady: «Messi var en cashforbrenningsovn i Barcelona»

Newcastle som var interessert i fjor sommer, har gjenopptatt sin interesse for James Rodriguez. Manager Steve Bruce ba klubbens styre om å henvende seg til James, men han valgte i stedet å gjenforenes med Carlo Ancelotti på Goodison Park for 12 måneder siden.

James har ytterligere et år på sin Everton -kontrakt som vil kreve et på 20 millioner euro for å la han gå, det er imidlertid ikke det største hindret, det er det de åtte millioner euroene han tjener som er.

Hvis James Rodriguez skulle bli med i Newcastle eller en annen klubb, måtte han ta en lønnskutt. Newcastle er interessert, men ikke 8 millioner euro i året interessert.

Det er svært vanskelig å se for seg at han følger etter Carlo Ancelotti denne gangen med tanke på hvor lettet Real Madrid var da han dro til Everton i fjor.

Les: RB Leipzig smadret Stuttgart