Jakub Kiwior nede og til høyre og kone Claudia Kowalczyk oppe og til venstre

For de som er opptatt av «twerking» er kona til Arsenal sin nysignering Jakub Kiwior et funn! Claudia Kowalclcyk er svært gavmild på seg selv og vi kan krysse av i alle boksene for hva som kreves for å være en skikkelig fotball hustru.

Vi har foretatt en grundig analyse av Kowalclcyk sin Instagram-profil, «Claudia readhead babe» og er overrasket over at den befinner seg innenfor Meta sitt pietistiske regelverk.

Claudia Kowalclcyk har sendt en oppmuntrende melding til fansen etter at Arsenal signerte Jakub Kiwior for noen dager siden. Arsenal hentet Kiwior fra Serie A laget Spezia for omtrent 200 millioner kroner. Den 22 år gamle polske forsvarsspilleren signerte en avtale med Gunners til 2027.

Les på Engelske klubber: Chelsea har skaffet seg spiller med høyere toppfart enn Haaland

Kiwior spilte 43 kamper for sitt tidligere lag før overgangen til Arsenal og var med i alle Polens kamper under verdensmesterskapet i 2022 i Qatar.

Arsenal-manager Mikel Arteta har vært opptatt av å forsterke troppen sin før vinduet stenger. Kiwiors partner, Claudia Kowalczyk, har allerede delt sin begeistring ved å legge ut meldingen «London, jeg er klar» sammen med et bilde av seg selv på Instagram.

Wanda Nara, som i mange år har regjert scenen som fotball hustru nummer en, er for øyeblikket uten en fotballstjerne og dessuten parkeres hun fullstendig av Kowalczyk som går runder rundt Nara i både form og innhold.

Kowalczyk sa at hun «satte pris på» de gode ordene som ble delt med henne fra fansen, og hun var også «så stolt» av ektemannens overgang til de nåværende Premier League-lederne.

«Takk for alle for meldingene deres. Jeg kan ikke svare alle, men jeg setter stor pris på det, skrev hun på Instagram Stories.

Kowalczyk har hele 60 000 følgere på Instagram (vokser naturlig nok raskt nå) og har delt eksplisitte bilder og videoer av twerking-bedriftene hennes.

Hun har stolt i biografien sin semifinalistutmerkelse ved 2018 European Twerk Championship, sammen med å vinne 2017 Queen of Twerking Competition i Tyskland.

Les på Radiosporten: Tilbyr Bellingham mer enn Haaland

Etter Kiwiors flytting til Arsenal, berømmet Arteta den «allsidige» polske landslagsspilleren etter å ha vist sitt «store potensial» for klubb og land.

«Han er en ung allsidig forsvarer som har vist et enormt potensial og kvaliteter med Spezia i Serie A, og også på internasjonalt nivå med Polen,» sa han.

“Jakub er en spiller som vil gi oss styrke og kvalitet til vår defensive enhet. Vi ønsker Jakub og familien hans velkommen til Arsenal og ser frem til å jobbe med ham.»

Les: Barcelona tett på å hente Real Madrid stjerne for første gang siden 1996