Bilde: PSG: Julian Draxler

Chelsea-manager Frank Lampard er angivelig interessert i å signere Julian Draxler og Idrissa Gueye fra Ligue 1 mestrene Paris Saint-Germain.

Det skal sies at Blues først og fremst retter seg mot den angripende midtbanespilleren Draxler, som også kan spille som en ving, men de «overvåker» i tillegg den tidligere Everton-stjernen Gueyes sin spilletid i Paris. – De ønsker han også, men erkjenner det kan bli vanskelig.

Les: Fikk Haaland langt under det Manchester United var villig til å betale

Det er Le10Sport som skriver at Draxler og Gueye er nær toppen av Chelseas liste over mål. Draxler skal ha ønsket seg bort fra Paris Saint-Germain en stund og skal ha fortalt sine «folk» at Premier League er øverst på hans ønskeliste.

Han har gjort 126 kamper for de franske mesterne, og scoret 20 mål.

Vi tror det er langt mindre sannsynlig at Gueye forlater PSG i januar – etter å ha signert for dem for £ 27 millioner i sommeren. Han har vært en stor suksesshistorie for Thomas Tuchel, og har imponert siden debuten, men har også vært utsatt for skader og har allerede gått glipp av syv seriekamper denne sesongen.

Rapporten legger til at PSG-sjef Leonardo for øyeblikket er ute etter en yngre defensiv midtbanespiller som vil overta fra Gueye i fremtiden, og det kam bety at den rette prisen kan 30-åringen bli lastet av.

Les: Verdens første veganske fotballklubb har fått grønt lys for trestadion