Mats Hummels og Jadon Sancho skal ut.

På lån hos Borussia Dortmund har den utfryste venstrevingen Jadon Sancho fått fart i karrieren igjen. Kontrakten går imidlertid ut i slutten av juni og da er planen at han skal tilbake til Manchester United. 24 åringen har satt en betingelse for å returnere og det er Manchester United sier farvell til manager Erik ten Hag.

Den nederlandske manageren har vært svært urimelig i sin håndtering av en konflikt mellom han og Jadon Sancho, så motviljen for å returnere til Old Trafford er forståelig også for Sir Jim Ratcliffe.

BBC opplyser at Manchester United ønsker å selge Jadon Sancho i sommer, uavhengig av hvem som er manager neste sesong. – Nå som Erik ten Hag blir er Jadon Sancho ikke aktuell for en retur.

Les: Vinnere og tapere som følge av at Erik ten Hag blir værende i Manchester United

Manchester United har satt en prislapp på 40 millioner pund. Dortmund ønsker å beholde Sancho en sesong til, men er hovedsakelig interessert i et nytt lån. United er imidlertid bare ute etter et direkte salg for å øke spillerom innenfor Premier Leagues økonomiske regelverk.

Juventus sin nye manager Thiago Motta svært interresert. – Den gamle dame er også nær en avtale med en annen utstøtt Manchester United spiller.

Manchester United kjøpte Sancho fra Dortmund i 2021 for 85 millioner euro. – På grunn av Jadon Sancho sin vanskelige situasjon har Transfermarkt satt hans verdi til 30 millioner euro. – Normalt for en spiller av Jadon Sancho sitt kaliber, alder og at han nettopp har vært viktig å løfte sin klubb til Champions League finale vært langt over det dobbelte.

Les på Radiosporten: IOC anbefaler verter for vinter-OL 2030 og 2034

Gitt at alle vet en retur er umulig vil aktuelle klubber bare kjøpe hvis det blir superbillig.