Må være på offensiven når de største klubbene sirkler rundt Saka (foto: Arsenal)

I vinter fortalte pappa Ramsdale sjokket Arsenal-ledelsen ga sønnen Aaron da de uten forvarsel hentet inn David Raya på leie fra Brentford. Mikel Arteta hadde bestemt seg for å ha to førstekeepere i troppen, for Ramsdale ble det akkurat så lite spilletid som fryktet. Fra å være den ubestridte førstekeeper med stor suksess 2022/23-sesongen, ble engelskmannen degradert til under tusen minutter på kamparenaen siste sesong. Helt siden i januar har 26-åringen vært meldt på vei bort, men bli ikke overrasket hvis Ramsdale fortsatt sitter på Arsenal-benken neste sesong også.

Flere Premier League-klubber har sett muligheten til å sikre seg en engelsk landslagskeeper som presser hardt på for exit og potensielt cut-price sale, men ifølge Football-Insiders kilder står Arsenal-ledelsen fast på avgjørelsen om å ha to toppklasse-keepere i troppen. Dette betyr at Arsenal ikke akter å selge Ramsdale hvis ikke kjøpende klubb kommer med bud på 30 millioner pund +.

LES: The Times: Manchester United var forbløffende slappe i sin søken etter en ny manager

Football-Insiders kilder melder dette har sjokkert klubber på jakt etter Ramsdale-signering, Arsenal-ledelsen har også blokkert potensielt utleie av Ramsdale. Kom med 400 millioner kroner+, eller glem det.

ENGELSKE KLUBBER: Messi slukker håpet hos Barcelona-supporterne

Vi blir ikke overrasket hvis beilerne rygger unna og Aaron Ramsdale går inn i nok en sesongen med for ham en uholdbar situasjon i skyggen av David Raya.