Russerne kan glemme å få rettighetene til TV-sendingene av denne og de andre PL-ryggtavlene. (foto: united, twitter)

Da Simone Inzaghi skulle ta over Inter Milan forrige sommer var det ikke mange som forventet at han kunne kopiere bragden til Antonio Conte, som hentet serietrofeet for første gang på nesten et tiår. Romelu Lukaku sto for 24 av klubbens scoringer i Serie A, nå var toppscoreren tilbake i Premier League. For Inzaghi hadde dette tydeligvis ingen betydning.

For midtveis i januar ligger den tidligere Lazio-spiller og manager på topp i Serie A, 1 poeng foran byrival Milan og 6 poeng foran Napoli, begge med to flere kamper spilt. 45-åringen er fortsatt fersk i faget, med fem år bak seg som hovedtrener (Lazio 2016-21).

Les: Sky Sports: Newcastle pusher på for nytt kjøp

Ifølge Corriere Dello Sport hindrer ikke dette Manchester United fra å følge ekstra nøye med treneren de neste månedene. Til sommeren blir det managerskifte på Old Trafford, ifølge den italienske avisen er Inzaghi nå inne på kandidatlista til Ralf Rangnick.

Inzaghi. (foto: inter, twitter)

Inzaghi er skikkelig i vinden, og har ifølge den italienske avisen tiltrukket seg interesse fra Atletico Madrid, som jobber med tronskiftet den dagen Diego Simeone skulle gi seg (manager siden 2011). ikke overraskende har også Inter skjønt at de må jobbe raskt, og er i gang med et tilbud om forlengelse for Inzaghi til 2025.

Les: Bundesliga-gigant girer opp samtidig som Rooney kommer med oppdatering på Manchester United-raid

Inzaghi på Old Trafford? Noe skeptisk…